Otočna liga nastavlja se utrkama u sklopu Northern Dalmatia Traila

Novo kolo zimske Otočne lige očekuje nas u sklopu HEP Northern Dalmatia Traila. Utrke Viper (16 km) i Eagle (6 km) boduju se u sklopu lige.
Prijave za utrke omogućene su na www.stotinka.hr, a izborom jedne od prethodno navedenih utrka automatski sudjelujete u natjecanju i poretku Otočne lige.
Natjecanje u ovom kolu Otočne lige omogućuje svim trkačima da uživaju u prirodnim ljepotama i raznolikostima još jednog našeg nacionalnog parka, ovoga puta NP Krka. Spoj zelene i modre Hrvatske, prirodnih ljepota šuma i mora jedinstveni je ugođaj NP Krka. Utrke Otočne liga imaju za jedan od osnovnih ciljeva promoviranje prirodnih ljepota uz aktivan i zdrav život, uz očuvanje prirode.
Od ove godine projekt Otočne lige pomažu i podupiru i sponzori koji su prepoznali kvalitetu Otočne lige: HEP, Prijatelji mora, Sagena, TOP Sport bike shop, Stina, LAG More, TEC gradnja, koji i sami promiču društveno odgovorno poslovanje.
Prijavite se, uživajte u ljepotama NP Krka i vidimo se na startu, na stazi i u cilju utkre. Sudjeluj i budi dio zimske Otočne lige i trail avanture!

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Scroll to Top