Odličan vikend na trailu u gostima

U pauzi između naših utrka i novih izazova koji nas očekuju u sklopu Otočne lige i NDT-a, Okitovci su kolektivno odradili Papuk trek&trail i proveli vikend u Slavoniji. Dobra organizacija i gostoprimstvo Slavonaca i ekipe iz Baraber Extreme Teama sasvim su dovoljan razlog da se malo iz Dalmacije preselimo u Slavoniju i uživamo u jednom trailu u gostima.

Trkačice i trkači okušali su se na tri staze, Light trail (9 km/400m D+), Active trail (19km/900m D+) i Challenger trek&trail (25-29km/1500m D+), a za ljubitelje pasa organizirana je utrka za vlasnik i njihove ljubimce popularni Canicross (9 km/400m D+).

Okitovci su nastupili na Acitvu (Andrija Savić i Branimir Krtalić) i Challengeru (Petra Kulić Domitrović, Nenad Ostojić, Krešimir Mrčela i Tomislav Lokas).

Mala promjena lokacije i velika promjena terena nisu previše smetali našim trkačicama i trkačima da odrade još jednu odličnu utrku. Drugačiji teren nego na što smo navikli u našem okruženju, nedostatak mora i uvijek prisutnog vjetra nisu omeli Okitovce koji su se i na trailu u gostima snašli i osvojili dobra mjesta i nagrade.

Rezultati:

Active: Andrija Savić-  1:47:02 sati (6. mjesto), Branimir Krtalić 2:08:31 sati (34. mjesto)

Challenger: Nenad Ostojić – 2:41:25 sati (3. mjesto), Krešimir Mrčela – 2:46:14 (5. mjesto), Petra Kulić Domitrović – 3:24:15 sati (1. mjesto),  Tomislav Lokas – 4:10:26 sati (40. mjesto)

Nakon kratkog izleta brzo se vraćamo našoj svakodnevnici i nastavljamo s pripremama uz pomoć naših prijatelja, pokrovitelja i sponzora za novo kolo Otočne lige koje će se održati u sklopu Northern Dalmatia traila na utrkama Eagle (5 km) i Viper (16 km).

Scroll to Top