Northern Dalmatia Trail 2019. – prijavi se!

Kraj godine na području Sjeverne Dalmacije rezerviran je za utrku „Northern Dalmatia Trail“ u organizaciji AK OKIT iz Vodica , poznata iz ranijih godina kao Vodice Night Trail. Utrka je kao i ranijih godina sastavni dio Zimske otočne lige pod organizacijom AK OKITA.

Iz organizacijskih razloga cijeli događaj, kao i cilj svih dužinskih kategorija  utrke ove godine je premješten u Čistu Veliku.

Utrka će se održati u subotu 21.12.2019. u svoje 4 dužinske kategorije. Staze su u odnosu na prošlu godinu ponešto izmijenjene s obzirom da je cilj na drugoj lokaciji. I ove godine najdužu utrku pod nazivom „Wolf Trail“ krasi epitet ultratrail utrka s obzirom da ima čak 75 km i 2100 m uspona. Staza prolazi kroz NP Krka; start  je na Roškom slapu, trči se kroz kanjon Krke preko Miljevaca u kanjon Čikole i izvor Torak, preko Krnića drage u Skradin te dalje preko Prokljana, kanjona Guduča sve do cilja kod Osnovne škole Čista Velika gdje će cijeli događaj biti smješten.

Pored glavne utrke trkači mogu izabrati između još 3 dužinske kategorije: „Wild Boar Trail“ sa 35 km i 700 m uspona, „Viper Trail“ sa 22 km i 360 m uspona te „Eagle Trail“ sa  6km i 250 m uspona.

Ovom prilikom bismo obavijestili sve stanovnike: Miljevaca, Goriša, Konjevrata, Skradina, naselja oko Prukljana, Gačeleza, Dazline, Čiste Velike da se u subotu 21.12.2018. održava utrka pod nazivom „Northern Dalmatia Trail“ te da je staza označena crveno-bijelim trakicama stoga ih molimo da trakice ne skidaju, jer će iste biti uklonjene odmah po završetku utrke.

Prijave za utrku su moguće sve do dana održavanja utrke, uz napomenu da se startnina plaća neposredno prilikom prijave u Čistoj Velikoj. Prijaviti se možete putem sljedećeg linka: https://stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1060.

Ovom prilikom pozvali bismo sve ljude željne novih iskustava i odlične atmosfere da se pridruže našem volonterskom timu.

Sve informacije u vezi s utrkom i volontiranjem možete pronaći na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/akokitvodice/.

Scroll to Top