NA ZLARINU VAS OČEKUJU TRI ZANIMLJIVE UTRKE OTOČNE LIGE

U sklopu Otočne lige održati će se, sad već 4. godinu za redom, utrka Zlarin trail pod organizacijom AK Okit Vodice i TZ Zlarin.
Zlarin je mali otok dalmatinske obale Hrvatske u neposrednoj blizini grada Šibenika. U zimskim mjesecima ima jedva 270 stanovnika.
Ovo je 4. godina za redom da se trail utrka na Zlarinu održava u zimskim mjesecima, koji u Dalmaciji najčešće znače trčanje u kratkim rukavima po stazi okupanoj suncem.
Utrka se održava u 3 dužinske kategorije: 5 km, 15 km i 25 km, tako da svaki od trkača može pronaći nešto za sebe. Staza od 5 km je namijenjena najmlađima i svima željnih šetnje u prirodi. Staza od 15 km namijenjena je rekreativcima, dok je ona od 25 km namijenjena iskusnim trail trkačima budući da se radi o poprilično zahjevnom terenu.
Start i cilj za sve kategorije je ispred hotela Koralj u 11 sati.
Do otoka Zlarina možete doći ili trajektom Jadrolinije prema rasporedu na njihovoj web stranici ili iz Srime (Trg Srime 0, 22211 Srima) s taxi boatom koji vozi po dogovoru, a možete ga kontaktirati na tel: 0913078157.
Prijaviti se možete na sljedećem linku: https://stotinka.hr/hrv/dogadjaj/1122.
Organizaciju otočne lige i utrke na Zlarinu uz organizatore AK Okit Vodice i TZ Zlarin pomažu i podržavaju: HEP d.d., Laboratories de Biarritz (Prijatelji mora d.o.o.), Sagena, LAG more i TEC gradnja.
Prijavite se i vidimo se na Zlarinu.

Scroll to Top