Otočna liga pomiče granice uz HEP – više od struje

Trud oko Otočne lige i nastojanja za razvojem sporta, promocije i očuvanje hrvatskih otoka te pokušaj pokazivanja prirodnih ljepota naših otoka svaki se danom polako prepoznaje sve više i više.

HEP je već godinama jedan od najvećih prijatelja hrvatskog sporta i kroz svoje projekte u zajednici aktivno promovira zdrav  i aktivan način života. Ulaganjem u sport vraća društvu povjerenje koje mu ono pruža. Ove godine ostvarili smo uspješnu suradnju s HEP-om, snažnom regionalnom i modernom društvenom odgovornom tvrtkom koja više od stoljeća proizvodi i distribuira energiju.

Na utrkama Otočne lige svaki je put prisutna velika količina energije. Energija koju imaju trkačice i trkači koji će svladati tisuće i tisuće metara po hrvatskim otocima gotovo je nemjerljiva, jednako kao i ona ogromna količina pozitivne energije koju svi ponesu sa sobom, ali i odnesu s utrka Otočne lige. Jedina energija koja je veća od one koju imaju sudionici Otočne lige jest energija koju HEP stvara već godinama. Uz HEP – više od struje, Otočna liga pomiče granice.

Scroll to Top